0894 02 30 02 info@alpharoll.bg

Комарници

КОМАРНИЦИ И МРЕЖИ ПРОТИВ НАСЕКОМИ

Всички видове комарници се предлагат в цвят бяло, в цветовете от каталога по RAL и в дървесна имитация.

Предлагаме и специално подсилена мрежа за собственици на домашни любимци. Тя е антибактериална и не позволява разпространението на бактерии причинители на мухъл, петна и неприятни миризми. Със сертификат от GREENGUARD.

Статични(неотваряеми) комарници

подходящи са за прозорци, при които има свободен достъп от външната страна. Този вид комарник стои закрепен неподвижно към дограмата и се монтира посредством специални райбери и магнити. Това от своя страна позволява лесното му демонтиране при необходимост (за почистване, за свалянето му през зимния сезон и т.н.). Изработва се от алуминиев профил 17/25 и мрежа с тефлоново покритие.

Отваряеми на панти

комарниците на панти могат да бъдат монтирани върху всички видове дограми. Изработват се от алуминиев профил 17/25 и мрежа с тефлоново покритие. Подходящи са за прозорци и за балконски врати. В зависимост от размера могат да бъдат изработени с профил 17/43 за по-голяма устойчивост.

Ролетни комарници

Това е най-разпространеният вид комарник, заради неговата ефективност, ниска цена и практичност. Изработва се от алуминиеви профили и мрежа с тефлоново покритие, която се навива с напрегнат механизъм в малка кутия (барабан). Мрежата може да се вдига и спуска в зависимост от желанието на клиента, а през зимата, когато не се използва, може да остане навита и защитена в кутията, което удължава многократно живота й. Възможен монтаж с външни ролетни щори.

Комарници плисе

този тип комарници са една отлична, стилна и красива алтернатива на стандартните мрежи против насекоми. Състои се от няколко основни компонента – алуминиева рамка, горен и долен водач с четка, ляв и десен терминал. Мрежата е във форма на сгъната хармоника, като в двата нейни края – горен и долен – има прекарана стабилизираща корда. Събирането на комарника става в хоризонтално направление, като има опция да се събере, както в левия, така и в десния край на прозореца или вратата. Изключително практични, стабилни и гъвкави, много лесни за затваряне и отваряне. Това е оптималният вариант за противонасекомна мрежа – модерна, удобна, надеждна, дълготрайна. Възможен монтаж с външни ролетни щори.